Premiumbox Haupt

Premiumbox Haupt

Vår lyxiga premiumbox innehåller två burkar premiumlakrits från det svenska varumärket Haupt med smakerna "Orange Is The New Black" och "A Thing For Gingers". Orange Is The New Black är en saltlakrits omlindad med apelsinchoklad smaksatt med saltad grapefrukt och nötfri krokant. A Thing For Gingers har en spännande smak som är perfekt för att få fram julkänslan; saltlakrits omlindad med belgisk mjölkchoklad smaksatt med pepparkakscrumble. Med premiumboxen säkrar du julen med spännande nya smaker som du aldrig testat tidigare! Boxarna kan graveras med din logotyp eller din helt egna design (väljer man ingen design eller logotyp levereras boxarna helt otryckta). Möjligheten finns att trycka en egen logo och/eller budskap på ett gediget träkort eller klassiskt julkort. Du kan välja från Goody's standardmotiv eller designa ditt eget.

Denna box är tillverkad av FSC-märkt papper. FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC. Certifierade företag följer FSC:s regler (standarder) för skogsbruk och spårbarhet. De som följer reglerna får märka sina produkter med FSC:s varumärke, som i sin tur gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk. Det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

Se Sagaforms relaterade kampanjer:

Pris 349,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Har du frågor, ring eller maila till oss! Vi hjälper dig gärna.
   Du får alltid ett korrektur att godkänna innan det går till tryck eller brodyr.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Märkning

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   
   info@profilreklam.seGoody™

Med mångåriga erfarenhet av branschen erbjuder Goody en hållbar leveranskedja med kundanpassade lösningar. Den enkla och moderna leverantören av kvalitetsgodis. Ett hållbart val för smakfulla upplevelser!


Visa samtliga produkter från Goody™
Artikelnummer 110020
Leveranstid 2-3 dagar
Vikt 0,5kg
Mått B: 19cm D: 15cm H: 8cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.